Praktické srovnání, díky kterému si vyberete nejlepší protein

Proteinové prášky jsou způsobem, jak do jídelníčku přidat bílkoviny v dobře využitelné a stravitelné podobě. Kvalitní proteiny se doporučují i při redukčních dietách, kdy je velmi důležité soustředit se právě na dostatečný příjem proteinů. Jenže, když se pustíte do výběru konkrétního přípravku, zjistíte, že jich existují desítky až stovky. Jak si tedy vybrat nejlepší protein? Pomoci vám s tím může i následující srovnání hned několika různých proteinů od více výrobců.

Vyberte si druh proteinu

Aby pro vás bylo srovnání o něco zajímavější a nabídlo ohodnocení produktů, které skutečně máte v plánu využít, ujasněte si, jaký druh proteinu vlastně hledáte. Cenově nejvíce dostupnou a často nabízenou variantou je syrovátkový protein. Ten se však vyrábí z mléčné syrovátky, takže není vhodný pro vegany. V takovém případě může být nejlepší protein vyrobený z rýže, hrachu, nebo jiných vyloženě rostlinných složek.

nejlepší protein

Srovnání proteinů

Pro představu o tom, po jakém produktu sáhnout, abyste se trefili rovnou do černého, se vám bude hodit velké srovnání na webu Ecoblog. Pravidelně se zde objevují recenze a hodnocení podobných produktů, takže kvalitní obsah i zpracování je zajištěno. Získáte tak přehled o tom, jaké proteiny jsou nejenom skvělou volbou z pohledu obsahu živin či šetrné výroby, ale nabídnou i skvělou chuť a dobrou rozpustnost pro snadné užívání.

Nezapomínejte na pestrou stravu

I přesto, že s proteinem doplníte poměrně velkou část bílkovin, je stále velmi důležité nezapomínat na pestrou stravu. Pokud to se zdravým stravováním myslíte vážně, vyplatí se vybírat opravdu kvalitní protein, který má vyvážené a pestré spektrum aminokyselin. Díky tomu dostanete do těla základní potřebné živiny pro správné fungování celého organismu.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení